Flyttfirma i Hässleholm

MoM Flytt & Städ i Hässleholm

MoM Flytt & Städ AB är en flyttfirma som har varit verksamma i Hässleholm och dess närområde sedan 2006. Vi har lång erfarenhet och erbjuder ett brett utbud av flyttjänster till våra kunder. Vi hjälper bland annat till med flyttstädning, nedpackning, montering, flyttning samt tömning och magasinering av bohag. Vi erbjuder även utlåning av flyttlådor, självklart kostnadsfritt. För din trygghet så kommer vår flyttstädning med städgaranti. 

Vi hjälper både företag och privatpersoner att flytta, oavsett om flyttlasset går till en lägenhet, ett hus eller kontor. Med över 15 års erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda våra kunder en trygg och professionell flytt anpassade utifrån deras behov och önskemål. En flyttfirma i Hässleholm att lita på helt enkelt! 

Professionell flytt för privatpersoner & företag

Det finns många fördelar med att anlita en flyttfirma vid en flytt. Det kan vara svårt och tidskrävande att packa ner allt man äger, speciellt om man har mycket bohag. Att flytta är en situation som många kan uppleva som väldigt stressig. En flyttfirma kan ta hand om allt åt dig, så att du kan fokusera på andra saker som är viktiga under flytten.

Det finns också säkerhetsaspekter som är viktiga att ta hänsyn till när man flyttar. Flyttfirmor har den kunskap och erfarenhet som krävs för att förflytta dina ägodelar på ett säkert sätt, för att minimera risken för skador eller olyckor. På så sätt kan du vara säker på att dina saker kommer att komma fram i samma skick som när de lämnade din gamla bostad. Vi har dessutom stora flyttbilar som rymmer mycket så att flytten kan löpa på så smidigt som möjligt.  

Boka flyttfirma med 15 års erfarenhet

MoM Flytt & Städ AB är en pålitlig flyttfirma som är specialiserade i att erbjuda kunder en trygg och professionell flyttupplevelse. Vi vill underlätta flytten för våra kunder och vårt mål att ha 100% nöjda kunder. Vi innehar många fina omdömen från våra kunder. Vi har konkurrenskraftiga priser på våra olika tjänster inom flytt, bland annat flytt från 1000 kr/h.

Hör av dig om du är intresserad av att boka flyttfirma i Hässleholm, så kommer vi fram till en lösning som passar just dina behov. Kontakta vår flyttfirma i Hässleholm idag för att få en kostnadsfri offert och lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med just din flytt.

Fyll i kontaktformuläret på vår kontaktsida, ring 0708373534 eller maila  så hör vi av oss.