Vår flyttfirma

MoM Flytt och Städ AB

MoM Flytt och Städ AB grundades 2006 och hette då Mikael och Marie Flytt.  Sedan starten har vi arbetat hårt för att komma dit vi är idag. Vår flyttfirma är välkända i Kristianstad som är vår hemmakommun men vi erbjuder även tjänster till kunder i Hässleholm med omnejd.

Vi har ett tätt samarbete med våra kunder för att tillsammans lösa de utmaningar en flytt kan innebära. Och givetvis så ställer vi sakerna på plats där kunden vill ha dem. Vi på flyttfirma MoM Flytt och Städ AB har lång erfarenhet och vi gör vårt yttersta för att kunden ska bli nöjd.

Flyttfirma i Kristianstad & Hässleholm

Vår flyttfirma hjälper dig med allt från flytt med tillhörande flyttstädning till magasinering av bohag. Vi hjälper dig under hela processen för att göra din flytt så trygg och smidig som möjligt. Utlåning av flyttlådor är alltid kostnadsfritt och vi utför även montering samt ned- och uppackning. 

Vi hjälper både privatpersoner och företag i Kristianstad och Hässleholm med omnejd. Vår flyttfirma har över 15 års erfarenhet - Slappna av och låt våra professionella medarbetare ta hand om din flytt.

Tömning av bohag

Vi hjälper dig även med tömning och städning av dödsbon. Vi lämnar till ideella föreningar om så önskas.

Flyttstädning

Låt oss även ta hand om din flyttstädning, självklart med städgaranti. Vi ser till att din lägenhet eller villa är flyttredo så att du kan fokusera på annat. Vi kan även städa andra utrymmen så som uterum, garage och gäststuga. Ta gärna en titt på våra prisuppgifter för fakturaexempel.

RUT-berättigad flyttjänst

Se till att nyttja RUT-avdraget är du anlitar vår flyttfirma. RUT-avdraget berättigar dig till 50% skattereduktion på hushållsnära tjänster, såsom flyttstädning. Läs mer på Skatteverkets hemsida, eller ta kontakt med oss om du har några frågor.